Zwembad Houten openingstijden

Zwemmen is gezond en goed voor het hele lichaam. Je gebruikt alle spieren en gewrichten in het lichaam, zonder deze extra te belasten. De Zwembad Houten openingstijden bieden voor iedereen de mogelijkheid om te komen zwemmen: zowel recreatief als in groepsverband.

Zwembad Houten openingstijden

Ieder weekend kun je lekker komen zwemmen met het hele gezin. Het zwembad gaat op zaterdag om 1 uur open en sluit om 4 uur. Op zondag kun je al om half tien terecht voor baantjes zwemmen of het doelgroepenbad.

Banenzwemmen

Hou je van banenzwemmen? Dagelijks is het wedstrijdbad speciaal hiervoor geopend. Op dinsdag, woensdag en vrijdag zijn de Zwembad Houten openingstijden al vroeg: je kunt al om 7 uur ’s morgens terecht. Of duik ’s avonds nog even het zwembad in: behalve op vrijdag en in het weekend is het wedstrijdbad tot tien uur geopend.

Zomeropenstelling

De Zwembad Houten openingstijden voor de zomer zijn aangepast. Het recreatiebad is dagelijks vanaf 1 uur geopend, op zaterdag om 12 uur en op zondag kun je al om 10 uur terecht. De Zwembad Houten openingstijden voor het banenzwemmen verschillen per dag.

Kijk voor alle andere Zwembad Houten openingstijden op de website.